Ποιοι Είμαστε

Το κομμωτήριο “ Yiannos Hair Styles ” χαρακτηρίζεται απο ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο στην περιποίηση των μαλλιών.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι στυλίστες μας θα σας προτείνουν κουρέματα , χρώματα και χτενίσματα που θα ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου και στον τόνο της επιδερμίδας σας. Σύμφωνα πάντα με τον τρόπο ζωής του κάθε πελάτη, οι στυλίστες μας θα σας προτείνουν τα καλύτερα προϊόντα και εργαλεία για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε στο σπίτι σας το ύφος του style που θα δημιουργήσουμε .

Το κομμωτήριο “ Yiannos Hair Styles ” καλωσορίζει άνδρες και γυναίκες πελάτες όλων των ηλικιών. Η σωστή υποδοχή και ο σεβασμός των ραντεβού είναι στο καθημερινό πρόγραμμά μας.

Το κομμωτήριο “ Yiannos Hair Styles ” προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για τα μαλλιά σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Ο Γιάννος Μιντιλονίτης βραβευμένος σε πολλούς διαγωνισμούς κομμωτικής και ενημερωμένος πάντα με την τελευταίες τάσεις της μόδας δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια με συνέπεια, αλλά και με το πάθος του για την τελειότητα.

Ως τεχνικός σύμβουλος και educator σε εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων  κομμωτηρίου ο Γιάννος Μιντιλονίτης εκπαιδεύει κομμωτές και έχει βαθιά γνώση του κλάδου της χρωματομετρίας. Μέσα από την διάγνωση και συμβουλευτική μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας. Αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο στον κάθε πελάτη μας προσεγγίζουμε τον κάθε ένα ξεχωριστά με βάση την προσωπολογία και την αρμονία χρωμάτων.

Design by